Hoofdmenu

Sportbedrijf Noordwijk

Duinwetering 105
2203 HM Noordwijk

Hulp nodig?
Telefoon: 06 17 44 64 73

Hoofdcontent

Proeflessen sport & cultuur tijdens nationale sportweek

Deelname aan culturele en/of sportieve activiteiten is belangrijk voor iedereen. Daarom hebben Rijncoepel en Sportbedrijf Noordwijk, in samenwerking met diverse verenigingen en aanbieders, een leuke actie tijdens de Nationale Sportweek!

 

Tijdens de Nationale Sportweek (18 t/m 27 september) kunnen inwoners, van 55 jaar en ouder, van de gemeente Noordwijk meedoen met diverse proeflessen bij Noordwijkse verenigingen en aanbieders. Zo is het mogelijk om mee te doen met golf, theater, wandelen, bewegen op muziek of bijvoorbeeld een workshop servies beschilderen. Voor iedereen is er in deze week wel iets leuks te beleven! Er kan worden deelgenomen aan één of meerdere activiteiten.

 

Grijp je kans om kennis te maken met de diverse mogelijkheden in de gemeente Noordwijk. Doe mee met de activiteiten en ervaar hoe leuk de activiteiten zijn. Wellicht zit er iets tussen dat naar meer smaakt voor in de toekomst.

 

Het gehele programma aan open lessen is terug te vinden op www.noordwijkactief.nl. Aanmelden is i.v.m. de Corona-maatregelen noodzakelijk. Dit kan via de genoemde website, bij Sportbedrijf Noordwijk via sportloket@sportbedrijfnoordwijk.nl of telefonisch via 06-17 44 64 73. Voor vragen kunt u terecht bij Sportbedrijf Noordwijk.