Sportbedrijf Noordwijk

Duinwetering 105
2203 HM Noordwijk

Hulp nodig?
Telefoon: 06 17 44 64 73

Hoofdcontent

Sport- en cultuurloket Noordwijk

Wat is het Sport- en cultuurloket?


Het Sport- en cultuurloket helpt inwoners van de totale gemeente Noordwijk op weg in de wereld van sport, bewegen en cultuur. Zo is bij het Sport- en cultuurloket het sportieve en culturele aanbod in de gemeente terug te vinden en kan er hulp geboden worden bij het vinden van geschikt aanbod. Oftewel, het Sport- en cultuurloket biedt hulp, advies en begeleiding bij het vinden van passend sport-, beweeg- en cultureel aanbod. Deze hulp, advies en/of begeleiding zal gegeven worden door de Buurtsportcoaches of de Cultuurcoaches van de gemeente. 

 

Voor wie is het Sport- en cultuurloket?

 

Het Sport- en cultuurloket is er voor iedereen in Noordwijk, Noordwijkerhout en De Zilk. Van jong tot oud, mensen met en zonder beperking, chronische ziekte of beperkte beurs. Kortom, voor alle inwoners in de gemeente Noordwijk.

 

Sport- en Cultuurloket voor verenigingen en aanbieders

Daarnaast is het Sport- en cultuurloket ook toegankelijk voor sport- en culturele verenigingen en aanbieders. Denk hierbij aan vragen over Corona-maatregelen, schooltoernooien, opstarten van specifiek aanbod of andere vragen. De Buurtsportcoaches en Cultuurcoaches denken graag mee! 

 

Openingstijden Sport- en cultuurloket

 

Telefonisch

Maandag tot en met donderdag: 09.00 - 17.00 uur
Vrijdag: 09.00 - 12.00 uur

 

Fysiek

Natuurlijk is het ook altijd mogelijk om een afspraak met ons te maken om de mogelijkheden te bespreken. Dit kan zowel overdag als in de avonduren. Neem voor het maken van een afspraak telefonisch contact met ons op. 

 

Contact

sportloket@sportbedrijfnoordwijk.nl
06-17446473